Free download Разговор.мк v3.0.46 for Android

App Screenshot

App Introduction

The description of Разговор.мк AppСите имаме ментално здравје, сите треба да имаме пристап до грижа за истото.Разговор.мк е онлајн платформа која овозможува брз, едноставен и анонимен пристап и разговор со професионални терапевти, советувачи и психолози. Разговор мк е овде за вашето ментално здравје и сите психолошки предизвици и проблемиПреку оваа мобилна апликација можете да ги разгледате сите психолози, терапевти и советувачи за психолошко здравје, да го одберете терминот кој најмногу ви одговара и да закажете сесија. Сесијата може да биде со допишување, аудио или видео разговор.Дополнително, со оваа апликација можете лесно и брзо да го следите вашето расположение и што е она што влијае врз истото. Дневникот на расположение ќе ви помогне да стекнете увид во вашето расположение и да следите кои активности како влијаат на истото.Закажи 45 минутна сесија и советувај се за…-Личен развојКако до најдобрата верзија од себе?-ВознемиреностПобеди го чувството на внатрешна вознемиреност и страв.-ПрокрастинацијаПрестани да ги одложуваш обврските и превеземи акција.-ДепресијаПревземи го првиот чекор кон победата.-ВрскиСоветувај се како да конструктивно да ги надминеш проблемите со твојот партнер.-Справување со животни промениДобиј ја потребната поддршка да се справиш со ненадејни животни промени.-ЛГБТБидејќи заслужуваш поддршка во борбата против општествената стигма.-Емоционлани предизвици и емоционални кризиНашата мисија е да ја направиме грижата за менталното здравје попристапна за сите. За таа цел една од нашите цели е да обезбедиме широк спектар на терапевти и советувачи кои работат на платформата.

Free download Разговор.мк v3.0.46 for Android

Download app (10.50MB)

If you don\’t like it, you can also try Google play search to get it

Get Разговор.мк Google Play

Free download Разговор.мк v3.0.46 for Android

apkmody

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Education Template